Robert Burke
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 328 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (5d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  138 Luxford Way, Carencro, LA 70520

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Acadiana, Natalie C Vied
  I ri - 8 869 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (303d)
  ac
  205 Crossbill Drive, Lafayette, LA 70508

  Listing Courtesy Of: Dwight Andrus Real Estate Agency, LLC, Matt Andrus
  I ri - 85 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  201 Vinewood Drive, Broussard, LA 70518

  Listing Courtesy Of: Avenue Real Estate, Morgan Savoie
  I ri - 1 456 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  1807 Maude Avenue, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 433 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  1509 Oscar Street, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 432 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  312 Putnam Avenue, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 266 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1610 Prairie Avenue, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 266 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1608 Prairie Avenue, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 267 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1604 Prairie Avenue, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  I ri - 1 001 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1218 Clover Street, Abbeville, LA 70510

  Listing Courtesy Of: EXP Realty, LLC, Nonnie Touchet
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Robert Burke
  Numri i licencës: 0099568021
  Robert Burke at Keller Williams Realty Acadiana

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  ckjdmeksrsereqeljfj0.png
  Keller Williams Realty Acadiana
  100 Asma Blvd, Suite 100 Lafayette, LA 70508
  Zyrë

  Robert Burke
  REALTOR®,  Licensed in LA 0099568021
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.